Nagelstudio 
Acrylnagels en nog meer nagelbehandelingen 

Rubberbase de ideale gel voor de natuurlijke nagel.


  • Bescherming van Natuurlijke Nagels: Rubberbase fungeert als een schild, beschermend tegen dagelijkse slijtage en potentiële schade.
  • Veelzijdige Toepassingen: Het is de perfecte basis voor kleurrijke nagellak of geavanceerde nagelkunst.
  • Natuurlijke Nagels: Voor klanten die hun natuurlijke nagels willen versterken en beschermen, biedt Rubberbase een ideale oplossing. Het helpt de natuurlijke nagel te versterken en te ondersteunen, waardoor de algehele gezondheid verbetert.

Rubberbase Behandeling bij Secret Nails And Beauty in Obdam.


Bij Secret Nails and Beauty wordt uw rubberbase behandeling vakkundig uitgevoerd door mijn ervaren nagelstyliste, Sabina Zwanenburg. De behandeling begint met een grondige voorbereiding van uw nagels, inclusief het terugduwen van nagelriemen en het verwijderen van losse velletjes. Vervolgens worden uw nagels gevijld, opgeruwd en schoongemaakt voor een optimale hechting. Sabina brengt een dunne laag rubberbase gel zorgvuldig aan en hardt deze uit onder een UV-lamp, gevolgd door een optionele tweede laag voor extra stevigheid. De behandeling kan worden afgesloten met stijlvolle gellak of extra lagen rubberbase voor een vollere look.

Onderhoud en Zorg


Om uw rubberbase nagels in topconditie te houden, raden we aan om ze elke 3 tot 4 weken bij te werken. Regelmatig gebruik van nagel(riem)olie helpt bij het behouden van de flexibiliteit en voedt tegelijkertijd uw nagels.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram