Nagelstudio 
Acrylnagels en nog meer nagelbehandelingen 

Natuurlijke nagels bij Secret Nails And Beauty

Bij Secret Nails And Beauty geloof ik in de onmiskenbare schoonheid van natuurlijke nagels. Je nagels zijn niet alleen een weerspiegeling van je persoonlijkheid, maar ook een belangrijk element van je algehele uitstraling. Ik omarm de eenvoud en authenticiteit van natuurlijkenagels en wil je helpen om hun ware pracht te onthullen.

puur natuur en natuurlijke uitstraling met jou natuurlijke nagels. puur natuur en natuurlijke uitstraling met jou natuurlijke nagels.


Ontdek de Tijdloosheid en Pracht van Natuurlijke Nagels bij Secret Nails And Beauty


De Natuurlijkenagels nog steeds de beste keus voor prachtige nagels 

 • Unieke Identiteit: Natuurlijke nagels zijn net zo uniek als jijzelf. Ze drukken je persoonlijke stijl en individualiteit uit.
 • Gezondheid en Duurzaamheid: Ik geloof in het bevorderen van de gezondheid van je nagels. mijn deskundige nageltechnici werkt eraan om je natuurlijke nagels te versterken en te verzorgen, zodat ze zowel mooi als duurzaam zijn.
 • Veelzijdigheid: Met natuurlijke nagels kun je elke gewenste look creëren, van subtiel en elegant tot gedurfd en expressief.
 • Minder Onderhoud: In tegenstelling tot kunstnagels vereisen natuurlijke nagels minder onderhoud en bieden ze langdurige schoonheid met minimale inspanning.


Werkwijze met natuurlijke nagels bij Secret Nails And Beauty

Ik vijl zo min mogelijk met een elektrische vijl, dit is niet bevorderlijk voor de natuurlijke nagels. Als de behandeling klaar is verzorg ik de nagelriemen met een olie (deze zijn ook in kleine flesjes te koop bij mij in de salon) mijn advies is om 2x per dag te smeren, denk hierbij ook even 1x pd om de nagelriemen voorzichtig naar achter te duwen als de olie erop zit gaat dit makkelijker, onder de douche kan evt ook dan worden ze zacht door de warmte en gaat het ook makkelijk.

In behandeling van de natuurlijke nagel. In behandeling van de natuurlijke nagel.


Mijn behandelingen voor natuurlijke nagels omvatten:            


 1. Manicures: Een basismanicure omvat het reinigen, knippen en vijlen van je nagels, evenals het verzorgen van de nagelriemen. Optioneel kun je kiezen geklak naar keuze.
 2. Nagelversterkingen: Versterk je natuurlijke nagels met mijn professionele behandeling, waaronder Biab (builder in a bottle), fiab (fiber in a bottle) of rubberbase.
 3. Nagelverzorging en Onderhoud: Ik bied nagelverzorging en onderhoud om de gezondheid en duurzaamheid van je nagels te garanderen.
 4. Nail Art: Laat je creativiteit de vrije loop met mijn nagelkunst opties, waaronder stempels, glitter, en meer.



Vraag naar de mogelijkheden voor de natuurlijke nagelbehandeling Vraag naar de mogelijkheden voor de natuurlijke nagelbehandeling


Yes!!!! ik wil ook mijn natuurlijke nagels nieuw leven inblazen.

Ontdek de schoonheid van natuurlijke nagels bij Secret Nails And Beauty. Mijn missie is om je nagels te versterken en te transformeren, terwijl we hun unieke kenmerken behouden. Kies voor natuurlijke nagels en onthul de tijdloze pracht van eenvoud.

Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken of voor meer informatie over mijn nagelverzorgingsdiensten voor natuurlijke nagels.

 Essentieel Nagelonderhoud voor Stralende en Gezonde Nagels


  Je nagels zijn meer dan alleen een accessoire; ze zijn een weerspiegeling van je algehele gezondheid en persoonlijke verzorging. Bij Secret Nails And Beauty begrijpen ik het belang van nagelonderhoud en wil ik je helpen om je nagels stralend en gezond te houden.


Waarom Nagelonderhoud?


 • Gezonde Nagels: Regelmatig onderhoud bevordert de gezondheid van je nagels. Het voorkomt broosheid, splijten en andere veelvoorkomende problemen.
 • Verzorgde Uitstraling: Goed onderhouden nagels zien er verzorgd en aantrekkelijk uit, wat je totale look verbetert.
 • Voorkomen van Infecties: Nagelonderhoud helpt bij het voorkomen van nagelinfecties, zoals schimmelnagels.
 • Zelfvertrouwen: Stralende nagels dragen bij aan je zelfvertrouwen en geven je een gevoel van welzijn.

 


Tips voor Nagelonderhoud


Tips voor nagelonderhoud bij natuurlijke nagels. Tips voor nagelonderhoud bij natuurlijke nagels.

1.  Hydrateer en Voed: Houd je nagels en nagelriemen gehydrateerd met nagelriemolie en handcrème. Dit voorkomt droogheid en scheurtjes.

2. Nagelriemen Zacht Terugduwen: Duw je nagelriemen voorzichtig terug om ze gezond te houden en om ingegroeide nagels te voorkomen.

3. Gezonde Voeding: Eet een uitgebalanceerd dieet met voldoende vitamines en mineralen om de groei en sterkte van je nagels te ondersteunen.

4. Vermijd Overmatig Vijlen: Beperk vijlen tot een minimum om de natuurlijke structuur van je nagels te behouden.

5. Bescherm Je Nagels: Draag handschoenen bij huishoudelijke taken en gebruik nagellak of een beschermlaag om je nagels te beschermen.

6. Regelmatige Manicures: Plan regelmatige manicures om je nagels professioneel te laten verzorgen en onderhouden.


Bij Secret Nails And Beauty sta ik klaar om je nagelonderhoud naar een hoger niveau te tillen. Mijn deskundige nageltechnici bied professioneel advies en behandelingen om je nagels gezond en mooi te houden.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram