Nagelstudio 
Acrylnagels en nog meer nagelbehandelingen 

BIAB De bouwer bij Secret Nails And BeautyBIAB The Builder In A Bottle: Alles over de welbekende bouwer en creator voor kuntnagels en natuurlijke nagels

BIAB bij Secret Nails And Beauty ofwel Builder In A Bottle, is een veelzijdige oplossing voor iedereen die op zoek is naar langdurige, natuurlijk ogende nagelversterking. In mijn salon in Obdam, brengen we deze geavanceerde techniek tot leven, zowel voor natuurlijke nagelversterking als voor op prachtige kunstnagels. Het is meer geschikt voor mensen met de wat hardere nagels. Biab is net wat harder dan andere gel soorten.

Waarom BIAB Kiezen bij Secret Nails And Beauty?


 

Expertise van Sabina Zwanenburg: Met 22 jarenlange ervaring zorgt ervoor dat elke BIAB behandeling niet alleen voldoet aan, maar ook uw verwachtingen overtreft.

 De voordelen van BIAB: Builder in a bottle
Hoogwaardige BIAB Producten: Alleen de beste BIAB-formules worden gebruikt voor sterke, gezonde en prachtige nagels.

 • Versterking en Voeding: BIAB is niet zomaar een cosmetische behandeling; het is een voedingsrijke formule ontworpen om uw natuurlijke nagels te versterken. Regelmatig gebruik kan leiden tot gezondere, sterkere en langere nagels met minder kans op scheuren.
 • Flexibiliteit en Natuurlijke Uitstraling: In tegenstelling tot acrylnagels, biedt BIAB een flexibele en natuurlijke uitstraling. Het is sterker dan traditionele gel lak maar biedt een minder dikke en meer natuurlijke afwerking dan acryl.
 • Duurzaamheid: mijn BIAB manicure is ideaal voor mensen met een druk leven. Geniet van prachtige nagels die tot wel 4 weken meegaan zonder te chippen of te vervagen.
 • Veelzijdigheid in Ontwerp: Met BIAB zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies uit een scala aan kleuren en versieringen, waaronder nail art en glitters, voor een unieke en persoonlijke look.
 • Ideaal voor Nagelbijters: BIAB is een effectieve oplossing voor nagelbijters, door zijn stevigheid die natuurlijke nagelgroei bevordert en het bijten ontmoedigt.
 • Nagelverlenging: Wilt u langere nagels? BIAB kan worden gebruikt voor nagelverlenging, met sjablonen of tips, ideaal voor diegenen die dromen van langere nagels.Ervaringen: Diana Alfonsi over Secret Nails And Beauty


Ik kom al een geruime tijd bij Sabina. Naast dat ze mijn nagels altijd goed, mooi en verzorgd behandelt, is de gezelligheid er ook altijd met een lekker bakkie cappuccino. Het kan ook niet anders dat ik zeer tevreden ben. Je doet het goed Sabina 🌹." - Diana Alfonsi, 12-08-23 Meer ervaringen

Yes!!! Ik wil ook met knappe BIAB nagels pronken!

 

Biab toepassingen in nagelbehandeling bij Secret Nails And Beauty


BIAB voor Natuurlijke Nagels


blush BIAB

BIAB is een ideale oplossing voor het versterken en beschermen van uw natuurlijke nagels. Deze behandeling is perfect voor:

 1. Versterking: Versterkt uw natuurlijke nagels, waardoor ze minder geneigd zijn om te breken of splijten.
 2. Voeding: BIAB's voedingsrijke formule helpt de gezondheid en groei van uw natuurlijke nagels te bevorderen.
 3. Natuurlijke Look: Behoudt de natuurlijke schoonheid van uw nagels met een versterkende laag die zowel discreet als effectief is.


BIAB voor Kunstnagels


Voor de liefhebbers van kunstnagels biedt BIAB een unieke combinatie van flexibiliteit en sterkte. Deze behandeling is ideaal voor:

 • Aanpasbaarheid: Creëer de gewenste lengte en vorm met een sterke, maar flexibele basis die BIAB biedt.
 • Duurzaamheid: Geniet van langdurige kunstnagels met een basis die bestand is tegen dagelijkse slijtage.
 • Creatieve Ontwerpen: Experimenteer met verschillende stijlen en ontwerpen, van subtiele elegantie tot opvallende nail art.


Onderhoud van Uw BIAB Nagels: bij Secret Nails And Beauty


Na uw BIAB-behandeling bij Secret Nails And Beauty, geleid door deskundige nagelstyliste Sabina Zwanenburg, is het belangrijk om uw nagels goed te onderhouden voor langdurige schoonheid en gezondheid. 

Hier zijn enkele essentiële tips voor het onderhouden van uw BIAB nagels:

 • Hydratatie is Key: Regelmatige hydratatie van uw nagels en nagelriemen is essentieel. Gebruik een voedende nagelolie of crème  dagelijks om uw nagels flexibel en sterk te houden.
 • Bescherm Uw Nagels: Draag handschoenen bij het uitvoeren van werkzaamheden waarbij uw nagels blootgesteld worden aan water of chemicaliën, zoals afwassen of schoonmaken. Dit helpt om de duurzaamheid van uw BIAB-nagels te verlengen.
 • Vermijd Directe Impact: Hoewel BIAB nagels sterk zijn, is het verstandig om directe, harde impact te vermijden om chippen of scheuren te voorkomen.
 • Pas op met Nagelbijten: Vermijd nagelbijten of pulken aan de nagelriemen en de BIAB-laag, aangezien dit de integriteit van uw BIAB-nagels kan aantasten.
 • Regelmatige Afspraken: Plan regelmatige afspraken voor onderhoud en bijwerkingen. Een BIAB-behandeling kan 3-4 weken meegaan, maar dit kan variëren afhankelijk van uw nagelgroei en dagelijkse activiteiten.


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram