Nagelstudio 
Acrylnagels en nog meer nagelbehandelingen 

FIAB Fiber Gel bij Secret Nails and Beauty: De Innovatie in NagelversterkingBij Secret Nails and Beauty zijn we verheugd om FIAB (Fiber gel), wat staat voor "Fiber in a Bottle", aan te bieden. Dit innovatieve product dient zowel als base en builder en is ontworpen om een optimale hechting te bieden - zelfs op problematische zachte nagels. Het is ideaal voor het creëren van dunne, extreem sterke nagels en combineert de voordelen van Fiber Gels met het gemak van een snelle, eenvoudige applicatie in een flesje.

FIAB Bijzonder stevig en flexibel bij Secret Nails And Beauty


FIAB is geen gewone nagelbehandeling. Het is een professionele formule die een optimale balans biedt tussen flexibiliteit en hardheid dankzij de unieke toevoeging van vezeldeeltjes. Dit geeft het product een iets stuggere structuur, perfect voor het versterken van zowel natuurlijke als kunstnagels.

FIAB is de nagelversterker voor dunne en kwetsbare nagels FIAB is de nagelversterker voor dunne en kwetsbare nagels

Unieke Eigenschappen van FIAB:

 • Rijk aan Vitamine E en Calcium: Deze essentiële voedingsstoffen dragen bij aan de gezondheid en flexibiliteit van de nagels.
 • Flexibel en Sterk: Ideaal voor zowel dunne als problematische nagels, met synthetische vezels voor extra ondersteuning.
 • Zelfnivellerend en Zacht Uithardend: FIAB is gebruiksvriendelijk, produceert geen warmte of geur tijdens het uitharden en kan worden uitgehard met zowel UV- als LED-lampen.
 • Diverse Toepassingen: Verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals doorschijnend roze, wit en tinten roze, wat het geschikt maakt voor onder meer French manicures of voor extra dekking.


Toepassing van FIAB of Fiber gel:

De toepassing van FIAB bij Secret Nails and Beauty vereist een zorgvuldige voorbereiding van de nagels. Na het aanbrengen van een dun laagje FIAB, harden we het uit onder een LED- of UV-lamp. Indien nodig kan een extra laagje fiber gel worden toegevoegd voor meer dekking of om op tips of sjablonen te bouwen, gevolgd door een afwerking met een topcoat of een gellak kleur en daarna een topcoat.


Waarom Kiezen voor FIAB?

 • Professionele Toepassing: Als ervaren nagelstyliste brengt Sabina FIAB vakkundig aan voor de beste resultaten.
 • Ideaal voor Natuurlijke Nagels: Perfect als basis onder gelpolish of als een stand-alone behandeling om de natuurlijke nagels te verstevigen.
 • Sterke Hechting: FIAB staat bekend om zijn uitstekende hechting, vooral op langere, natuurlijke nagels.
 • Bescherming tegen Breken en Scheuren: De behandeling helpt om de nagels te verstevigen, wat essentieel is voor hun groei en gezondheid.Hoe Werkt FIAB?

FIBER is extreem sterk en bied vele voordelen voor diverse toepassingen. FIBER is extreem sterk en bied vele voordelen voor diverse toepassingen.

Bij Secret Nails and Beauty begint elke FIAB behandeling met een zorgvuldige voorbereiding van uw nagels. Daarna brengt Sabina FIAB aan, wat resulteert in een sterke, beschermende laag die helpt bij het voorkomen van breken en scheuren. Het eindresultaat? Sterkere, gezondere en mooiere nagels.


Ontdek de Voordelen van FIAB


Bent u klaar om uw nagels te transformeren met de expertise van Secret Nails and Beauty? Maak een afspraak met Sabina voor een FIAB-behandeling en ervaar hoe uw nagels sterker, langer en gezonder worden.
Boek vandaag nog uw behandeling en stap in de wereld van gezonde, prachtige FIAB nagels bij Secret Nails and Beauty!

Yes! Ik wil ook de FIAB FIBER nagelsverterking


Ontdek de Voordelen van FIAB: Sterkere, Gezondere Nagels bij Secret Nails and Beauty:


 • Versterkt Natuurlijke Nagels: FIAB biedt een aanzienlijke versterking voor zachtere nagels, waardoor ze minder vatbaar zijn voor breken en scheuren.
 • Beschermende Laag: De behandeling vormt een beschermende laag over de nagels, waardoor ze beter bestand zijn tegen dagelijkse slijtage.
 • Bevordert Nagelgroei: Door het versterken van de nagels biedt FIAB een solide basis voor gezonde, natuurlijke nagelgroei.
 • Perfecte Basis voor Gelpolish: FIAB dient als een uitstekende basislaag voor gelpolish, waardoor de kleur langer blijft zitten en de natuurlijke nagel beschermd wordt.
 • Geschikt voor Kunstnagels: Naast het versterken van natuurlijke nagels, is FIAB ook ideaal voor het verstevigen van kunstnagels.
 • Verbeterde Textuur en Uitstraling: De vezeldeeltjes in FIAB zorgen voor een stuggere structuur, wat bijdraagt aan een betere textuur en uitstraling van de nagels.
 • Professionele Kwaliteit: Als behandeling aangeboden door Secret Nails and Beauty, garandeert FIAB professionele kwaliteit en resultaten.


FIAB: Ook de Perfecte Versterking voor Kunstnagels


 

 Bij Secret Nails and Beauty begrijpen we dat kunstnagels net zo veel zorg en aandacht verdienen als natuurlijke nagels. Daarom is FIAB ook een uitstekende keuze voor kunstnagels. Het biedt de ideale combinatie van sterkte en flexibiliteit, wat resulteert in een kleinere kans op scheuren en langdurigere, prachtige kunstnagels.

Waarom FIAB voor Kunstnagels?


 • Meer Flexibiliteit: De unieke samenstelling van FIAB zorgt voor extra flexibiliteit, waardoor kunstnagels minder snel scheuren of breken.
 • Langdurige Bescherming: FIAB vormt een sterke, beschermende laag die de levensduur van uw kunstnagels verlengt.
 • Verhoogde Duurzaamheid: Uw kunstnagels blijven langer mooi en zijn bestand tegen dagelijkse slijtage.
 • Ideaal voor Alle Kunstnageltypen: Geschikt voor een breed scala aan kunstnagels, ongeacht de stijl of het type.

Ook met de kunststof nagels is Fiber een goede combinatie Ook met de kunststof nagels is Fiber een goede combinatie

Onderhoud van Uw Nagels na een FIAB-Behandeling:


Bij Secret Nails and Beauty zorgen we niet alleen voor het verstevigen van uw nagels met FIAB, maar bieden we ook advies over hoe u uw nagels optimaal kunt onderhouden na de behandeling. Hier zijn enkele tips om uw nagels gezond en sterk te houden:
Regelmatige Hydratatie: Zorg ervoor dat u uw nagels en nagelriemen regelmatig hydrateert. Dit helpt om ze soepel en sterk te houden.


  Voorzichtig met Water en Chemicaliën: Langdurige blootstelling aan water en agressieve schoonmaakmiddelen kan uw nagels verzwakken. Gebruik handschoenen bij het afwassen of schoonmaken.

 1. Vermijd Harde Impact: Probeer directe, harde impact op uw nagels te vermijden, aangezien dit kan leiden tot chippen of scheuren, zelfs na een FIAB-behandeling.
 2. Gebruik van Nagelverzorgingsproducten: Gebruik kwalitatieve nagelverzorgingsproducten die compatibel zijn met FIAB om de levensduur van uw behandeling te verlengen.
 3. Regelmatige Controles: Plan regelmatige afspraken bij Secret Nails and Beauty om de gezondheid van uw nagels te waarborgen en de FIAB-behandeling indien nodig bij te werken.
 4. Zachte Vijltechnieken: Ik gebruik altijd een fijne vijl, en vijl NOOIT elektrisch.
 5. Balans in Dieet: Een evenwichtig dieet rijk aan vitaminen en mineralen kan de algehele gezondheid van uw nagels bevorderen.
 6. Vermijd Nagelbijten: Vermijd nagelbijten of het aftrekken van de nagelhuid, aangezien dit de nagels en de FIAB-behandeling kan beschadigen.
Wees voorzichtig met uw fiber FIAB nagels met chemicaliën en agressieve middelen. Wees voorzichtig met uw fiber FIAB nagels met chemicaliën en agressieve middelen. Gebruik zachte zeep, en bescherm uw nagels
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram