Nagelstudio 
Acrylnagels en nog meer nagelbehandelingen 

Acrylnagels, Kunstnagels, GelnagelsNepnagels  Secret Nails And BeautyAls jouw professionele nagelstyliste in acrylnagels & Gelnagels, specialiseer ik in de transformatie van jouw nagels met hoogwaardige nagelverlenging en creatieve nailart. Mijn kunstnagels zijn meer dan alleen een behandeling; ze zijn een statement van elegantie en persoonlijke stijl. Ontdek de perfecte look die bij jou past en laat je handen schitteren. Ervaar de kunst van nagelverfraaiing en geniet van nagels die niet alleen mooi zijn, maar ook de persoonlijke touch hebben die je zoekt.


 Alles over Acrylnagels ook wel Kunstnagels of nepnagels vernoemd Bij Secret Nails And Beauty


Foto door sour moha van Unsplash


 • Eindeloze Creativiteit: acrylnagels bieden onbegrensde mogelijkheden voor expressie. Kies uit acrylnagels, gelnagels of tips om de gewenste lengte, vorm en stijl te bereiken.
 • Duurzaamheid en Sterkte: acrylnagels zijn duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage, waardoor ze een ideale keuze zijn voor speciale gelegenheden of langdurige perfectie.
 • Bescherming en Verzorging: Ze fungeren als een beschermende laag voor je natuurlijke nagels, waardoor ze kunnen herstellen en groeien zonder afbreken of splijten.
 • Snelle Make-Over: acrylnagels bieden een snelle en effectieve make-over voor je nagels, waardoor je direct resultaten ziet.
Nieuwsgierig geworden? Kom vandaag nog in contact, en laten we een afspraak inplannen!!


Onze kunst, acryl, gelnagel behandelingen op een rij: • Acrylnagels: Acrylnagels zijn robuust en veelzijdig, waardoor ze ideaal zijn voor klanten die streven naar duurzaamheid.
 • Gelnagels: Gelnagels zijn flexibel en glanzend, en ze behouden een natuurlijke uitstraling.
 • Nail Art: Van panter designs tot glinsterende glitter, ik creër kleine acrylwerkjes op je nagels. 

Wil je meer weten over nailart? Lees hier verder over Nailart

 • Nagelverzorging en Onderhoud: ik bied uitgebreide verzorging en onderhoud om de gezondheid en levensduur van je acrylnagels te waarborgen.


Bij Secret Nails And Beauty begrijp ik dat elke klant uniek is. Ik sta voor u klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte acrylnagels die passen bij je stijl en levensstijl. Transformeer je nagels naar ware kunstwerken bij Secret Nails And Beauty.

 Wat zijn acrylnagels?


 

Acryl bij acrylnagels is een veelgebruikte en effectieve methode om duurzame en prachtige nagels te creëren. Acryl bestaat uit een combinatie van vloeibaar acrylmonomeer en poederacrylpolymeer die samenkomen om een stevige nagelbedekking te vormen. Dit mengsel wordt met precisie op kunstnagel(nageltip) aangebracht en hardt vervolgens uit, wat resulteert in sterke, veerkrachtige nagels die bestand zijn tegen dagelijkse slijtage.

Acrylnagels kunnen worden aangepast aan je gewenste lengte, vorm en stijl, waardoor ze een populaire keuze zijn voor wie op zoek is naar veelzijdige nagelopties. Ze zijn bekend om hun duurzaamheid en stevigheid, wat betekent dat ze minder snel breken of splijten dan natuurlijke nagels.

 

Een ander voordeel van acrylnagels is dat ze gemakkelijk kunnen worden gerepareerd en bijgewerkt, wat ze ideaal maakt voor langdurige perfectie. Bij Secret Nails And Beauty ben ik gespecialiseerd in het aanbrengen en onderhouden van acrylnagels, en we streven ernaar om je prachtige, duurzame nagels te bezorgen die aan al je verwachtingen voldoen.

voordelen van kunstnagels of acrylnagels


Wat zijn gelnagels?


Gel bij kunstnagels is een populaire en veelzijdige methode om duurzame en elegante nagels te creëren. Het is een speciaal type gel dat wordt aangebracht op je natuurlijke nagels of kunstnageltips en vervolgens wordt uitgehard onder UV- of LED-licht.

 

Dit proces resulteert in stevige, glanzende nagels die er natuurlijk uitzien en aanvoelen.

 

Wat gel bij kunstnagels zo aantrekkelijk maakt, is de flexibiliteit en de mogelijkheid om nagels te creëren die zowel sterk als veerkrachtig zijn. Deze gelnagels kunnen worden aangepast aan je gewenste lengte, vorm en stijl, waardoor ze geschikt zijn voor allerlei looks, van subtiel en klassiek tot gedurfd en creatief.

Gel is ook bekend om zijn glans en helderheid, waardoor je nagels er gepolijst en perfect uitzien. Bovendien is gel bij kunstnagels hypoallergeen en minder schadelijk voor je natuurlijke nagels dan sommige andere nagelverlengingsmethoden.

aanbrengen van gel
Gezonde nagels op de langere termijn: Acrylnagels en levensduur


Hoelang blijven acrylnagels zitten?

Na het plaatsen van een nieuwe set acrylnagels blijven ze gemiddeld tussen de 3-4 weken heel mooi zitten. De nagels zijn dan in balans, zijn ze goed opgebouwd en kunnen tegen een stootje. Toch moet je de nagels met liefde behandelen.

Je eigen natuurlijke nagel blijven groeien onder de acrylnagel. Het is per mens verschillend maar tussen de 3-4 weken ontstaat er uitgroei bij de nagelriemen. Dit hangt sterk van uw eigen gezondheid af. Daarom is het belangrijk om ze op tijd na te behandelen.


Als je daarmee te lang wacht, gaan ze uit balans en worden ze minder sterk en verhoog je de kans op breuken.

 

Tijdens de nabehandeling worden de nagels dunner gevijld, opgeruwd en bij/opgevuld met gel of acryl. Hierdoor blijft de acrylnagel in balans en de kans op breken vermindert aanzienlijk. Ze zijn weer sterk en zien er weer als nieuw uit.


 Er zijn meerdere factoren die invloed hebben op hoelang acrylnagels goed blijven zitten.

Zoals o.a.:

 • Leeftijd: bij oudere mensen groeien de nagels langzamer.
 • Gezondheid: in periodes van ziekte kunnen ze langzamer groeien.
 • Werkzaamheden: zwaar werk met je handen geeft meer kans op afbreken.

 

acrylnagels bij secret nails and beauty


Schimmel en Kalknagels

 

De kans is zeer minimaal.  Ik werk hygiënisch waarbij de kans uiterst klein is dat je een schimmel op kan lopen tijdens een acrylnagel behandeling.
Het is van belang dat er met ontsmette vijlen, attributen en apparatuur wordt gewerkt. 

 


Secret Nails & Beauty werkt met een eigen persoonlijke vijl die ik netjes bewaar, voor een volgende afspraak. Iedere klant krijgt dus zijn eigen vijlen-set.

Het is ook belangrijk dat er voorzichtig gevijld wordt op de nagelplaat en dat de huid rondom de nagels intact blijft zodat er geen schimmels  kunnen binnendringen tijdens of na de behandeling.

Een schimmelnagel (kalknagel) komt het meeste voor bij de teennagels. Een schimmelnagel is een wat verdikte, wit of geelachtig verkleurde en broze nagel, wat veroorzaakt wordt door een schimmelinfectie wat in de nagel groeit.

 


Onderhoud: Zo geniet je maximaal van uw acrylnagels of gelnagels.


 

Het onderhouden van je acrylnagels is essentieel om ze er prachtig en duurzaam uit te laten zien, zowel op je werk als in en om het huis. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen en tips om in gedachten te houden:

 

bescherm uw nagels tijdens uw werkzaamhedenAlgemeen nagelonderhoud:


 • Hydratatie: Blijf je nagelriemen en nagels hydrateren met nagelriemolie om uitdroging te voorkomen.
 • Regelmatig Bijwerken: Plan regelmatige(2, 3, 4 weken) bijwerkingsafspraken om je acrylnagels te laten inspecteren en indien nodig te laten repareren.
 • Vermijd Het Gebruik van Je Nagels als Gereedschap: Gebruik je nagels niet om dingen te openen of te krabben. Dit kan leiden tot beschadigingen.
 • Nagelverzorging: Volg de verzorgingsinstructies van je nageltechnicus op en meld eventuele problemen zo snel mogelijk.
 • Beschermende Maatregelen: Draag handschoenen bij huishoudelijke taken zoals schoonmaken, afwassen en tuinieren om je nagels te beschermen tegen chemische stoffen en vuil.

 

Door deze eenvoudige richtlijnen in acht te nemen, kun je de levensduur van je acrylnagels maximaliseren en ervoor zorgen dat ze er altijd prachtig uitzien, ongeacht je dagelijkse activiteiten.

 

onderhoud aan kunstnagels


Yes dat wil ik ook!!


Op het Werk: waar wel en niet & do's and don'tsKunstnagels, waaronder acrylnagels, kunnen een geweldige manier zijn om je nagels te verfraaien en zelfvertrouwen te vergroten. Echter, in sommige beroepen kunnen ze meer hinder dan hulp bieden vanwege praktische overwegingen. Hieronder bespreken we enkele beroepen waarin kunstnagels mogelijk niet ideaal zijn en mogelijke alternatieven.

Als gitarist zal je er rekening mee moeten houden wat je met je acrylnagels doet. Als gitarist zal je er rekening mee moeten houden wat je met je acrylnagels doet. je manier van spelen hoe eenvoudig het ook klinkt.


Als fotograaf is het niet zo handig om al die kleine knopjes te bedienen met je kunstnagels. Als fotograaf is het niet zo handig om al die kleine knopjes te bedienen met je kunstnagels.


Als kapper gebruik je de juiste handschoenen die zowel je klant als je eigen acrylnagels beschermd houd. Als kapper gebruik je de juiste handschoenen die zowel je klant als je eigen acrylnagels beschermd houd.Verpleegkundigen: In de gezondheidszorg is hygiëne van het grootste belang. Lange kunstnagels kunnen een broedplaats zijn voor bacteriën en het risico op infecties vergroten.
Chirurgen: Net als verpleegkundigen moeten chirurgen een steriele werkomgeving behouden. Lange kunstnagels kunnen het risico op het verspreiden van ziektekiemen vergroten.
Koks en chefs: In de voedselbereiding is het belangrijk om hygiënisch te werken. Lange nagels kunnen voedselverontreiniging veroorzaken.
Schoonmakers: Bij het schoonmaken kunnen kunstnagels gemakkelijk breken of losraken door het gebruik van chemische reinigingsmiddelen.
Sportinstructeurs: Beroepen waarbij fysieke activiteit betrokken is, zoals fitnessinstructeurs, kunnen kunstnagels kwetsbaar maken voor breuk.
Musici: Voor muzikanten, vooral voor diegenen die strijkinstrumenten bespelen, kunnen kunstnagels het spel belemmeren.
Kappers: Lange kunstnagels kunnen het knippen en stylen van haar bemoeilijken.
Bouwvakkers: In de bouwsector kunnen kunstnagels gemakkelijk beschadigd raken door ruwe materialen en gereedschappen.
Tuiniers: Tuinieren kan leiden tot beschadiging of breuk van kunstnagels door het hanteren van tuingereedschap en aarde.
Fabrieksarbeiders: In een omgeving met machines en zware apparatuur kunnen kunstnagels vast komen te zitten en letsel veroorzaken.


Oplossingen beroepsmatig voor: acrylnagels of kunstnagels:


Hoewel kunstnagels in deze beroepen misschien niet praktisch zijn, zijn er alternatieven. Kortere nagels, nagelversterkers of gelmanicures kunnen een oplossing bieden voor mensen die toch graag verzorgde nagels willen hebben. Het is belangrijk om rekening te houden met de aard van het werk bij het kiezen van de juiste nagelverzorging om ongemak en potentieel letsel te voorkomen. 

Je zult begrijpen dat je bijvoorbeeld als verloskundige niet met acrylnagels of welke vorm van kunstnagels je werk kunt volbrengen.


Neem contact op met Secret Nail & Beauty en informeer wat voor jou de beste oplossing is, en wat aanvaardbaar is voor uw werkgever.

 


Meer Ontdekken bij Secret Nails And Beauty en Contact Opnemen:


Geïnteresseerd in een van mijn behandeling? Lees hier meer over onze behandelingen.
Voor een volledig overzicht van onze diensten en prijzen, bekijk onze prijslijst.
Voor vragen, advies of het maken van een afspraak, neem contact met ons op. We kijken ernaar uit om u te helpen met al uw nagelverzorgingsbehoeften bij Secret Nails and Beauty.
Of bekijk mijn creaties in mijn portfolio!
tot snel en heel veel liefs,

Sabina Zwanenburg

💅✨Secret Nails And Beauty🌸💖

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram