Nagelstudio 
Acrylnagels en nog meer nagelbehandelingen 



Nieuws


Terug naar overzicht

22-12-2023

Kerstwens voor Secret Nails and Beauty:

Lieve klanten en vrienden van Secret Nails and Beauty,

De feestdagen staan voor de deur, en bij Secret Nails and Beauty wil ik deze magische tijd van het jaar graag met jullie delen. Terwijl de kerstlichtjes fonkelen en de kerstbomen in volle glorie schitteren, willen ik jullie bedanken voor jullie voortdurende steun en vertrouwen in mijn salon.

Dit jaar heeft mij weer zoveel gezellige momenten gebracht, lachen gieren en brullen. Maar ook schitterende nail art creaties mogen maken tot ontspannende beauty behandelingen(die februari 2024 helaas gaat stoppen, elk moment was een kans om jullie te laten stralen. Jullie lach en tevredenheid zijn de redenen waarom ik elke dag met passie en toewijding weer tot jullie dienst sta.

Met kerst in het vooruitzicht, is het een tijd van bezinning, maar ook van vooruitkijken. Bij Secret Nails and Beauty geloof ik in de schoonheid van vernieuwing en zelfzorg. Laat deze kerst een moment zijn waarop je jezelf koestert en je innerlijke schoonheid laat schijnen.

In het nieuwe jaar beloven ik jullie te blijven verrassen met innovatieve behandelingen en de nieuwste trends in nail art en beauty. Ik kijk ernaar uit om jullie te verwelkomen in een sfeer van warmte, gezelligheid en professionele zorg. Ook vanuit Holistisch Dromen (zoals de meeste weten) , mooie dromen voor 2024 . Kijk maar eens op onze prachtige website www.holistischdromen.nl

Laten we samen proosten op een stralend en schitterend nieuw jaar. Sabina & André wensen jullie veel liefde, geluk, vrolijkheid dus mensen, een vrolijk kerstfeest en een gelukkig, gezond en glanzend nieuwjaar!

Met hartelijke kerstgroeten,

Sabina Zwanenburg en het team van Secret Nails and Beauty



Terug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram